Bag-øret høreapparat

Bag-øret – høreapparat med åben tilpasning

Høreapparat, som placeres bag øret, men hvor den del af høreapparatet der placeres i øregangen ikke lukker øregangen helt til (deraf ordet ”åben”). En tynd plast-lydslange forbinder høreapparet med lille plastkuppel i øregangen.

Velegnet til de fleste høretab. Komfortabel at have på, da den ikke giver tillukkethed, egen stemme ændres ikke. Meget diskret.

 

BTE – bag øret Høreapparat. 

Der findes forskellige typer af BTE høreapparater, der dækker fra lille til svært høretab. Størrelsen og udformning på disse typer høreapparater er afhængig af, hvad der skal tages hensyn til, sygdom i mellemøret, flyder fra ørerne, allergi, eksem i øregangen, smalle øregange, høretab eller hvad der er nemmest at håndtere for den enkelte person. 

Et høreapparat med slange og form støbt prop, det bliver ikke brugt i samme omfang som tidligere. Valgmuligheder og fleksibilitet er vokset i takt med udviklingen af høreapparater.

Denne type bruges dog stadig til meget svære høretab, nemmere at betjene, ved mellemøresygdomme f.eks. eksem, flyder fra ørerne eller smalle øregange, når pladsen bliver for trang til højtaler i øret (se RITE).

 

Rite Høreapparater betyder - højtaler i øret Høreapparater.

Denne type kalder vi for åben løsning, da proppen (dome af allergivenlig silikone) findes i forskellige størrelser, der også kan give luft til øregangen. Denne løsning kan være mere behagelig, da der kommer luft ind ved siden af Høreapparatet, samtidigt med høreapparatet kun hjælper der, hvor du har brug for det, og de naturlige lyde (rest hørelse) kommer ind ved siden af Høreapparatet.

 

Der kan også laves form støbt prop til denne type høreapparat, hvis høretabet er stort eller det skal være nemmere at håndtere.

Rite Høreapparater er efterhånden mere diskrete end i øret apparater, men de er også mere fleksible, da højtaleren på apparatet nemt kan skiftes og ændres til en kraftigere ved behov, dermed dækker denne type høreapparat langt de fleste høretab og behov.

 

Bag øret – høreapparat med støbt øreprop

Høreapparat, som placeres bag øret. Den del af høreapparatet, der placeres i øregangen er en prop/silhuet. Der er taget aftryk til denne del, så den passer nøjagtig til øregangen.

Velegnet til alle høretab, også de sværere. Høj lyd komfort – ingen tilbagekoblingsproblemer.

Mulighed for telespole, retningsmikrofoner og fjernbetjening, samt flere lytteprogrammer.

Høreapparatets højtaler kan være placeret i høreapparat eller i den del, der ligger i øregangen.

Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os
Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere