Forskellige typer høreværn

Forskellige typer af høreværn

l. Compact er standard høreværnet, som er let at fjerne med det lille “håndtag” i høreværnet.

2. BioPact, sidder dybt i øregangen og kan med fordel anvendes med hjelm.

3. ClearSound, er det nyeste indenfor personligt tilpassede høreværn. ClearSound giver en tilpas dæmpning men bevarer fokus på taleområdet, så tale kan forstås bedre, og giver bedre mulighed for at føre en samtale i støjende omgivelser.

Ideelt til personer, er går i rolige og støjende omgivelser, hvor samtale er vigtig; kan med fordel anvendes i børnehaver. Høreværnet er fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale, så de kan anvendes i timevis, uden at man bliver generet af høreværnet.

Fremstilling

Til fremstilling af det individuelle høreværn skal der først tages aftryk af ørerne. Aftrykket bliver brugt som model. Efter støbning af det færdige høreværn bliver der boret en lydkanal i værnet, og det korrekte filtre monteres. Der er afhængig af arbejdssituation forskellige muligheder for filtre.

Høreværnet kan leveres med en “snor”, hvilket er praktisk, hvis de hyppigt tages ind og ud af øret. Ved arbejde i levnedsmiddelindustrien, kan en metalkugle støbes ind i høreværnet, så høreværnet let kan findes med metaldetektor, hvis det tabes.

Personlige høreværn

Personlige høreværn med individuel dæmpning tilbydes til en lang række forskellige formål. Til den private bruger tilbydes bla. ørepropper, der begrænser gener fra snorken hos samlever, støj fra naboer mv.

Til børn med dræn i øret laves også svømmepropper

Hvis du er interesseret i at købe nogle af ovenstående muligheder for høreværn, kan du kontakte hørecenter Limfjord, og vi kan klare opgaven. Høreværnet leveres med 2 mdrs. garanti, og med en udførlig brugsanvisning.

Newsletter_fill.svg Nyhedsbrev

Vi vil gerne sende dig en nyhedsmail, når der er god tilbud eller relevant information til lige præcis dig. Tilmeld dig her.

Læs mere
Information.svg Helbredstillæg

Der findes forskellige måder at opnå tilskud til dit nye høreapparat. Vi har lavet nogle links til fire kommuners ordning.

Se links
Information.svg Information

Vil du gerne vide mere om høretab og forskellige øresygdomme, så har vi lavet nogle forskellige artikler til dig.

Læs mere