Musikerværn

Lever du af at være musiker, så er hørelsen din livsnerve. De specialbyggede høreværn giver en liniær dæmpning af musikken, hvilket er med til at holde musikoplevelsen intakt, blot med mindre lydtryk.

Selve øreproppen fremstilles i et blødt materiale, så de kan anvendes i timevis. Vi tager aftryk af dine ører i Hørecenter Limfjord.

Musikerværn fås med 3 forskellige dæmpningsfiltre: 9, 15 og 25 dB, afhængig af dit behov.

Musikerværn kan også benyttes i industrien eller steder, hvor det er vigtigt at få beskyttet sine ører og samtidig være i stand til at deltage i en samtale. Her kan du også få industriværn, der decideret er udviklet til brug i industrien.

Her kan du se i nærbillede, hvordan musikerværnet sidder i øret.

I dag  er mange mennesker – unge som gamle udsat for støj – på arbejde, hjemme og i trafikken. Mange unge mennesker udsættes for høj musik, enten som passiv lyttende eller som aktivt udøvende musikere.

Hvor der er grænser for støj på arbejdspladser, og hvor der er påbud om anvendelse af høreværn – er der ikke grænser for den støj, som unge mennesker udsætter sig for – specielt i fritiden.

Det kan det menneskelige øre ikke holde til i længden. Det er vigtigt at beskytte ørerne, for at undgå generende tinnitus (støj, susen, kimen eller ringen for ørerne) eller hørenedsættelse.

Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Newsletter_fill.svg Nyhedsbrev

Vi vil gerne sende dig en nyhedsmail, når der er god tilbud eller relevant information til lige præcis dig. Tilmeld dig her.

Læs mere
Information.svg Helbredstillæg

Der findes forskellige måder at opnå tilskud til dit nye høreapparat. Vi har lavet nogle links til fire kommuners ordning.

Se links