peter-belli-web-2000x1050px-0616.jpg

Det hele med

"Pludselig har jeg fået den hørelse, det smukke i det, der bliver sagt og gjort, den har jeg fået tilbage igen...!"

Musikeren Peter Belli har fået de nye Signia høreapparater og som menneske og musiker er han er rigtig godt tilfreds med, at han nu får det hele med igen. Bassen, diskanten og alt det andet. 

Se filmen med Peter Belli og Signia høreapparater og hvis du er overbevist, så kontakt os for at få en tid, hvor vi kan snakke videre om dit behov.

 

 

Lidt mere om de nye Signia høreapparater

Selv for personer uden hørenedsættelse kan det være svært at forstå tale i støjende omgivelser. De nye Signia høreapparater anvender en helt ny teknologi, der giver hørehæmmede tydelig tale med en behagelig lydkvalitet, selv i meget støjende omgivelser. Høreapparaterne reducerer lytteindsatsen i alle situationer. Sivantos præsenterer de nye Signia høreapparater sammen med den lokale høreklinik…..

De nye Signia høreapparater giver hørehæmmede meget mere end blot forbedret taleforståelse. De reducerer lytteindsatsen, så det ikke længere er så trættende at følge med i en god samtale. De nye Signia høreapparater giver ubesværet hørelse. I situationer, hvor mange mennesker taler samtidigt, eller hvor der er megen baggrundsstøj, kan det kræve koncentration og energi at følge med i en samtale. Det er trættende at skulle anstrenge sig for at høre, hvad der bliver sagt.

SpeechMaster giver ubesværet hørelse

Hjertet i de nye Signia høreapparater er SpeechMaster-funktionen. SpeechMaster finder den dominerende taler og dæmper andre personers tale. Samtidigt skrues der ned for baggrundsstøjen. På den måde kommer der fokus på den ønskede taler, og generende baggrundsstøj dæmpes. De nye Signia høreapparater giver ubesværet hørelse og reducerer lytteindsatsen i alle situationer.

Bedre hørelse end normalthørende

Baggrundsstøj og andre personers tale er dæmpet. Den helt unikke retningsvirkning er forbedret, så den hørehæmmede kan høre bedre end normalthørende. De nye Signia høreapparater giver ekstra forstærkning af den dominerende taler, så der kommer endnu mere fokus på den samtale, som den hørehæmmede vil følge med i.

Musik gengives i en hidtil uhørt kvalitet!

Høreapparater burger specielle indstillinger og egenskaber for at få optimal taleforståelse. Musikgengivelse kræver helt andre indstillinger og egenskaber for at gengive musikkens kvaliteter optimalt. De unikke HD Music-lytteprogrammer i Signia

Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere
Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os