cross-niels.jpg

Døv på det ene hører med det andet

Selv om jeg er døv på det ene øre, kan lyden alligevel bruges til noget – i det andet øre

Efter ulykke for mange år siden har jeg ikke kunnet høre noget på det højre øre, og har samtidig en generende lyd - tinnitus – for øret konstant.

For mange år siden fik jeg høreapparat på det døve højre øre og da jeg er helt døv, kan jeg ikke høre noget på øret. Lyden fra højre side blev så opfanget i det højre øre og via en lille ledning, som jeg havde i nakken mellem ørerne, blev lyden ført  til det venstre øre, hvor jeg så kunne opfatte lyden.

Det fungerede for mig- så jeg på arbejde og i selskab kan orientere mig i rummet, og høre fra begge sider.

Efterfølgende prøvede jeg med kun et høreapparat – i mit bedste øre, hvor hørelsen nu var blevet lidt nedsat ,  men det var ikke godt og hjalp mig ikke tilstrækkeligt.

Jeg blev glad, da jeg hørte om nye trådløse høreapparater, der fungerer, som de første CROSS høreapparater jeg havde, men nu uden ledning og med betydelig bedre lydgengivelse.

Jeg er rigtig glad for mine nye cross høreapparater, jeg har købt privat hos  Hørecenter Limfjord.  Selvom jeg stadig kan tænke over, hvor lyden kommer fra, er de en langt større hjælp end de gamle høreapparater.

Tale i TV, selv med baggrundsmusik, kan jeg meget bedre følge med i. Når jeg er i selskaber kan jeg nemmere skille det ad, hvad der tidligere flød sammen. Cross høreapparater hjælper mig meget og jeg bruger dem fra morgen til aften.

Information.svg Information

Vil du gerne vide mere om høretab og forskellige øresygdomme, så har vi lavet nogle forskellige artikler til dig.

Læs mere
Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere
Newsletter_fill.svg Nyhedsbrev

Vi vil gerne sende dig en nyhedsmail, når der er god tilbud eller relevant information til lige præcis dig. Tilmeld dig her.

Læs mere