fremtidens-hoereapparat-01.jpg

Fremtidens høreapparat

Med de nye Siemens høreapparater vil du opleve, at det du gerne vil høre, automatisk fremhæves, mens både den tale og den støj du ikke vil høre, bliver dæmpet. Kom ind til Hørecenter Limfjord i Thisted eller Nykøbing Mors og hør mere…

Fremtidens høreapparat

Siemens har opfundet en helt ny teknik inden for høreapparater, som du bliver nødt til at prøve – specielt hvis du har svært ved at forstå, når mange personer taler samtidig, som f.eks. til selskaber.

Med de nye Siemens høreapparater vil du opleve, at det du gerne vil høre, automatisk fremhæves, mens både den tale og den støj du ikke vil høre, bliver dæmpet. En helt ny, automatisk funktion dæmper generende vindstøj yderst eff ektivt.

Samtidig kan du afprøve det helt nye tilbehør, hvor lyden fra din Smart Phone automatisk sendes til dine høreapparater – både fra en iPhone og en Android Smartphone.

Helt ekstraordinært har Siemens sat et begrænset antal apparater i forsalg, så du kan blive en af de første til at opleve en helt ny måde at høre på.

Hørecenter Limford i Thisted og Nykøbing kan, som de første i region Nordjylland, tilbyde det nye høre apparat.

Siemens Pure

 

Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os
Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere