Hikkaduwa-mand.png

Glæden ved hørelsen

Sammen med Lions Club og Siemens Høreapparater indsamler vi brugte høreapparater og giver dem til hørehæmmede på Sri Lanka, så de kan leve et aktivt liv. Hjælp os og dem og deltag.

HØRECENTER LIMFJORD  giver glæden ved bedre hørelse videre

Har man selv levet med hørenedsættelse, så véd man, at glæden ved bedre hørelse er en gave, der gør en stor forskel hver eneste dag. Dén glæde giver Hørecenter Limfjord nu danske høreapparatsbrugere mulighed for at give videre.

I samarbejde med Lions Club (Søllerød) og Siemens Høreapparater A/S indsamler Hørecenter Limfjord  i perioden indtil  til 31. marts 2014 brugte høreapparater.

Høreapparaterne genudleveres på Sri Lanka til hørehæmmede, som ellers ikke havde mulighed for at få høreapparater. Denne gave for bedre hørelse giver hørehæmmede på Sri Lanka mulighed for fortsat at kunne leve et aktivt liv. Alle, der står overfor at skulle skifte høreapparat – eller har gamle apparater liggende – kan aflevere dem på nærmeste høreklinik. Det gælder dog ikke apparater udleveret af en offentlig høreklinik, da disse høreapparater er det offentliges ejendom! Ved samme lejlighed udfyldes et giverbevis, som modtageren senere kvitterer på. På den måde bliver nytteværdien mere synlig og nærværende for alle involverede.

De brugte apparater renses og gøres klar til genudlevering af Siemens egne eksperter. Desuden donerer Siemens en større mængde batterier til høreapparater, så de hørehæmmede på Sri Lanka kan bruge høreapparaterne hver dag.

Siemens samarbejder med Lions Club (Søllerød) hvor den ledende overlæge på Regionshospitalet Holstebro, Bjarne Jørgensen, har det lægefaglige ansvar. Bjarne Jørgensen vil for egen regning i april måned rejse til Sri Lanka sammen med et lægefagligt team for at gennemføre konsultationer for hørehæmmede.  På Sri Lanka har Lions Club (Hikkaduwa) tilknyttet en universitetslæge, Dr. Seneka, som står for det praktiske i forbindelse med udleveringen.

Siemens Høreapparater samarbejder desuden med Høreforeningen, som vil orientere om projektet i sit medlemsblad, på sin hjemmeside og via sine lokalforeninger.

Hørecenter Limfjord i Thisted og Nykøbing  arbejder udfra devisen at ingen ører er ens – vi giver individuel behandling på højt fagligt niveau, hvor de lokale øre-næse-halsspecialister arbejder sammen med vore audiologiassistenter for at give dig den bedste løsning.….

Som en lille tak til de danske hørehæmmede, som donerer deres gamle høreapparater til Sri Lanka, giver Hørecenter Limfjord  mulighed for at afprøve de nyeste Siemens høreapparater kombineret med et lille tilbud, som vi gerne informerer mere om. Du kan kontakte Din høreklinik på telefon 96 19 01 00 eller på hjemmesiden:www.hørecenterlimfjord.dk. Du kan også like os på facebook.

For yderligere information om Din høreklinik:

Hørecenter Limfjord,
Strandparken 48. 7900 Nykøbing Mors.

Grydetorv 24, 7700 Thisted.

For yderligere information om kampagnen for Siemens Høreapparater A/S: Kontakt marketingchef Søren Møller Kristensen på telefon 21 74 94 14 eller e-mail soren.m.kristensen@siemens.com.

Se mere om aktiviteterne for Lions Club (Søllerød) under ”International støtte” på hjemmesiden www.soelleroed.lions.dk

Klik på billeder herunder og hent informationsfolderen.

Informationsfolder

Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os
Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere