Erik-Holst-Bovbjerg-72-v01.png

Ingen tinnitus er ens

Vi gentager succesen fra sidste år og holder åbent hus for dig i Thisted, hvor tinnitus ekspertisen er samlet i vores lokaler.

Vi har flere gange holdt tinnitus-dage, med foredrag,  demonstrationer og mulighede for at tale med de lokale øre-næse-halslæger og personale i Hørecener Limfjrord.
Dette er omtalen før vores sidste arrangement :  (du vil også ved kontakt til klinikken på hverdage kunne få en snak om hvad tinnitus er og hvilke behandlingsmuligheder der er)

HØRECENTER LIMFJORD gentager succesen fra sidste år og holder åbent hus for dig i Thisted, hvor tinnitus ekspertisen er samlet i vores lokaler.

Der kom rigtig mange mennesker sidste gang og nogle gik forgæves til foredrag. 
Nu har du chancen igen, hvor hele ekspertisen på tinnitusområdet er samlet og du 
kan tale med de lokale øre-næse-halslæger og assistenterne Hanne Jessen og Jette Grarup om dine symptomer og hvad du eventuelt skal undersøges for. Alle har stor erfaring med at hjælpe personer med tinnitus.

Du kan spørge om hvad som helst, der har med tinnitus at gøre og der er hjælp at hente.

Siemens har sendt eksperter, som vil demonstrere og fortælle om deres høreapparater med indbygget tinnitusmasker. Det er top kvalitetsprodukter og der er forskellige mo-deller. Kom og fortæl os om dit problem og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Vi har kaffe, the, sandwich og små øresnegle (kage) hele dagen, så du uforpligtende kan slå dig ned i vores lokaler. Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe dig.

Deltag i vores konkurrence på dagen om, hvem der ved mest om Tinnitus. 
Vinderen bliver fundet og præmieret klokken 17:30.

GRATIS HØREAPPARATER – KORT VENTETID
VI har kort eller ingen ventetid. Vi udleverer gratis høreapparater. Hvis du ønsker det absolut bedste, så kan der forekomme egenbetaling.

PROGRAM FOR DAGEN
Vi har besøg af Siemens hele dagen, som præsenterer  deres nye høreapparater med  indbygget tinnitusmasker

Klokken 14-14:30
Hørekonsulent Henning Flarup vil fortælle om de tilbud, der findes i kommunen til de Tinnitus-plagede.

Klokken 16-17
Speciallæge og foredragsholder  Peter Påske, forfatter til bogen  “Doktor, hvorfor har jeg Tin9tus”  kommer og fortæller om, hvad tinnitus er og hvad man kan gøre.

Prøv et høreapparat med Tinnitusmasker helt gratis
Du har mulighed for gratis at prøve et af de gode høreapparater med tinnitus funktion, hvis du kontakter os på tlf. 9619 0100 senest mandag den 3. juni  2013.

Siemens Pure

Pure er utroligt diskret og fuld af avanceret teknologi, der giver dig en fantastisk naturlig lydkvalitet. Pure er næsten usynligt, når det bæres, og indeholder flere funktioner end noget andet høreapparat af samme størrelse. Den tynde forbindelse til højtaleren i øret sikrer, at Pure er så godt som usynlig.

Der henvises i øvrigt til vores egen side om Tinnitus – klik her

 

Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os
Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere