Ingrid-trans.png

Nu forstår jeg tale

Ingrid blev opereret i ørerne for en del år siden og kunne klare sig uden høreapparater, men fik større og større problemer med at følge med i samtalerne. Så gik Ingrid til ørelæge….

Ingrid blev opereret i ørerne for en del år siden og kunne klare sig uden høreapparater, men fik større og større problemer med at følge med i samtalerne. Så gik Ingrid til ørelæge….

Specielt når mange mennesker talte samtidig, hvad Ingrid rigtig svært ved at følge med i hvad der skete. Og når Ingrid var på indkøb, kunne hun ikke forstå hvad der blev sagt når der f.eks. var vejarbejde og megen støj. På golfbanen skrattede høreapparaterne hele tiden på grund af vindstøj. Og derhjemme måtte TV’et skures helt op. Det sværeste var at Ingrid, og når børnebørnene var på besøg kunne jeg slet ikke høre hvad de sagde.

På Hørecenter Limfjorden blev jeg godt behandlet ved tilpasningen med de nyeste Siemens binax høreapparater.

Den største forbedring oplevede jeg uden tvivl til lokalbankens delegeretmøde, hvor der jo er en masse mennesker, man godt vil kunne forstå, fortsætter Ingrid. Jeg kunne tydeligt forstå, hvad der blev sagt fra talerstolen, og jeg kunne samtidig følge med i samtalen med alle dem, der sad ved siden af mig, overfor mig og bagved mig!

Når Ingrid skal købe ind, er vejarbejde med kraftig støj fra maskinerne ikke længere et problem. Støjen er dæmpet, så den stadig er hørbar men ikke ubehageligt høj. Og Ingrid kan stadig følge med i en samtale og høre trafikken omkring sig. Det giver en rar følelse af sikkerhed. Ingrid fortsætter: På golfbanen, hvor jeg nyder naturen og arbejder med mit golf-handicap, oplever jeg, at vindstøj slet ikke skratter længere i høreapparaterne. Det er helt fantastisk, at vindstøjen ikke generer længere.

Hjemme i dagligstuen kan Ingrid igen høre urets sagte tikken. Når kaffebordet skal dækkes, bliver Ingrid ikke generet af den høje klirren fra kaffekopperne, og kan til gengæld glæde sig over at selv den sagte hvisken fra børnebørnene kan høres! Om aftenen er lyden fra TV’et skruet ned til normal styrke.

Jeg fik stor glæde af dem, og mine nye høreapparater er det første jeg tager på om morgenen.

Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os
Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere