susanne-villadsen.jpg

Susanne Villadsen

Susanne har haft store gener med mellemørebetændelse og operationer som barn og hørenedsættelse som voksen, som har voldt problemer på arbejde.

Så gik Susanne til ørelæge…

Jeg har haft problemer med mellemørebetændelse som barn og ung.  Er blevet opereret på det højre øre, og er tilbudt operation igen – det har jeg ikke orket.

Har haft et stort bag-øret høreapparat som ung, og det var jeg meget ked af.

”Jeg har haft problemer på mit arbejde på plejehjem, hvor jeg havde svært ved at høre, hvad beboerne og kollegaerne sagde til mig. Jeg var træt af at gentage mig selv, og sige “hva´” hele tiden.

Jeg var faktisk flov over min hørenedsættelse. Jeg havde bare så dårlig erfaring med høreapparat – at jeg trak beslutningen ud.

Det var fordi jeg efterhånden blev lidt moppet hjemme – de nærmeste tog fat i mig. De var trætte af, at TV’et skulle stilles højt – og at de hele tiden skulle gentage, hvad de sagde.
 Så tænkte jeg – nu prøver jeg at gå til ørelæge.

Vi talte om eventuel ny operation eller høreapparat – og heldigvis traf jeg beslutning om det sidste.

Jeg fik efter 4 år fornyet mit høreapparat, og det fungerer for mig. Hvis der er problemer med høreapparatet og det ikke kan klares ved lugen, sendes det ind, og jeg får det igen efter et par dage.

For høreapparatet har gjort min hverdag meget nemmere – både på arbejde og hjemme. Det første jeg gør om morgenen, er at tage mit høreapparat i øret – også på de dage, hvor jeg har fri.

Jeg er utrolig glad for mit høreapparat. Jeg føler min verden er blevet udvidet. Høreapparatet fungerer også fint, når jeg er sammen med mange.

En aften hvor min mand og jeg var til selskab i et hjem, hvor der var meget dårlig akustik – var min mand meget forbavset, for han havde svært ved at høre – hvorimod jeg hørte hvad der blev sagt – lidt den omvendte verden!

Jeg har kun godt at sige om jer og behandlingen. Jeg føler mig hjemme – og føler mig tryg.

Der bliver lyttet og I har vist forståelse for min situation. Også da jeg var så uheldig at mit høreapparat blev ødelagt. Det lå i vindueskarmen, det blæste og det kom i klemme. Jeg lukkede vinduet, uden at vide at høreapparatet var der.

Så tog jeg de sørgelige dele med til Hanne.

Og jeg fik et nyt høreapparat ved jeres mellemkomst!”

Susanne Villadsen, 51 år, sygehjælper

Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os
Diagnostics pos.svg Undersøgelser

Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

Læs mere
Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere