BEFLEX-TOP-01.jpg

Tre-i-een høreapparat

Test din hørelse med BeFlex tre-i-én

Livet er fyldt med vidunderlige lyde. Hverdagens lyde gør det muligt at sanse, opleve, kommunikere og fungere sammen med andre mennesker. Måske tror du, at du hører fint og får det hele med. Men din hørelse snyder dig og med årene udvikler du en langsom hørenedsættelse. Så får du ikke længere nuancerne med og særligt bliver du udfordret med lydene fra andres tale.

Nu kan du teste din hørelse i virkeligheden. Med løsningen BeFlex kan du i en hel måned teste tre forskellige kvaliteter i ét høreapparat og opleve forskellen i forskellige lyttesituationer. 

Sådan griber vi det an

1. Vi sammensætter ét høreapparat til dig, så du får op til tre muligheder at vælge imellem. 

2. Gennem en hel måned kan du nu teste de tre muligheder, fordi du selv skifter på apparatet eller med en fjernbetjening i forhold til, om det fx er på jobbet, til en koncert eller en læsesituation derhjemme med opvaskemaskinen kørende i baggrunden.

3. Efter testperioden analyserer vi dine valg i lyttesituationerne og skræddersyr det optimale høreapparat til dine individuelle ønsker, behov og adfærd. Dermed får du det bedst egnede høreapparat til netop dit liv.

 

 

“Det var afgørende, at jeg kunne teste i mine vante omgivelser. På mit arbejde i banken har jeg behov for at kunne høre, hvad kunder og kollegaer siger - ofte i et miljø med forstyrrende telefonsnak. Jeg har endda brugt mundaflæsning. Jeg prøvede først med et par høreapparater, der ikke levede op til mine forventninger. Så fik jeg mulighed for at teste BeFlex på jobbet og derhjemme og det fungerer rigtigt fint. Jeg fik en hurtig og effektiv behandling og kun få dage efter afsluttet test, fik jeg et tilpasset høreapparat, som hjælper med at høre lydene bedre.”

 

Donate_fill.svg Tilskud

Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

Læs mere
Information.svg Information

Vil du gerne vide mere om høretab og forskellige øresygdomme, så har vi lavet nogle forskellige artikler til dig.

Læs mere
Newsletter_fill.svg Nyhedsbrev

Vi vil gerne sende dig en nyhedsmail, når der er god tilbud eller relevant information til lige præcis dig. Tilmeld dig her.

Læs mere