• camilla-yde-kromann-profil.jpg
 • Camilla Yde Kromann

  Audiologiassistent

  Camilla Yde Kromann. Jeg er uddannet Audiologiassistent fra Syddansk Erhversskole, SDE, Odense August 2012. 

  Har været medhjælper til høreprøvetagning på en privat Øre-næse-hals klinik i Holstebro, hvor jeg startede februar 2009. Fik der tilbudt en elev stilling som Audiologiassistent- elev 2010 og færdig uddannet august 2012. Jeg blev på klinikken 2½ år, hvorefter jeg søgte nye udfordringer og ønskede at se verden fra en anden synsvinkel.

  Jeg har arbejdet hos Øre-næse-halslægerne Thisted/Nykøbing Mors og Hørecenter Limfjord siden november 2015, hvor vi nu er 3 audiologiassistenter ansat. Inden jeg kom hertil, har jeg arbejdet for en offentlig Høreapparats klinik i Randers i 2015, en kort fornøjelse men det vestjyske kaldte mig tilbage - her føler jeg mig godt tilpas.

  Jeg har erfaring med høreprøvetagning, vejledning og undervisning i valg og brug af høreapparater, dertil aftrykstagning, indstilling og justering af høreapparater. Endvidere har jeg erfaring med at arbejde / samarbejde med mennesker i min periode som uddannet pædagog (2004-2007).

  Jeg har lært meget nyt de forskellige steder, jeg har været, og jeg lærer stadig nye ting, helt færdig uddannet vil jeg ikke kalde det, for man lærer også af og gennem livet.

  Jeg gør mit til at udvide min horisont og erfaring ved at deltage i relevante kurser og følge med i, hvad der sker af udvikling i høreapparats verden. Jeg er bl.a cross ansvarlig her i Nykøbing Mors. Cros høreapparat er en hjælp til dem, der ikke kan høre med det ene øre. Der sker meget på det private høreapparats marked ligenu - og det er fagligt udfordrende og sjovt at være en del af det.