• Hanne-Jessen-1kpx-200x300.jpg
 • Hanne Jessen

  Audiologiassistent

  Jeg er født på Mors – og bor nu i Højslev, med mine 3 drenge, tvillinger på 17 år og en søn på 19 år.

  Jeg er bankuddannet, og har arbejdet i Handelsbanken og Den Danske Bank fra 1978 til slutningen af 90´erne.

  Jeg startede som audiologiassistentelev i 1998, og fik min uddannelse på høreklinikken i Viborg 2001.

  Umiddelbart efter uddannelsen fik jeg ansættelse på arbejdsmedicinsk klinik i Århus, hvor jeg var med i forskningsprojekt om støj og arbejdsmiljø. Jeg arbejdede sammen med to overlæger og to medicinstuderende, hvor vi undersøgte støjen for 900 personer, ansat indenfor forskellige brancher. Alle undersøgte skulle høretestes, og hver person blev udstyret med dosimeter (støjmåler), som målte hvor meget støj personen blev udsat for i døgnets 24 timer. Undersøgelsen gentages hvert 5.år, så effekten af forebyggelse kan vurderes.

  Derudover har jeg haft ansættelse i privat høreapparatfirma i Århus, Viborg og Ålborg fra 2003-2008. Her lærte jeg at arbejde selvstændigt, og fik erfaring med at udføre høreprøver, vejlede om høreapparattyper, tilpasse høreapparater samt give instruktion vedr. betjening af høreapparat. Har været meget glad for at arbejde i privat regi, da man har stor mulighed for at følge samme kunde fra dag l – til udlevering og justering.

  Havde lyst til nye udfordringer og fik ansættelse i øre-næse-halsklinikken Thisted/Nykøbing fra oktober 2008, hvor jeg har været siden.

  Har været meget glad for samarbejdet med ørelægerne, sekretærer og sygeplejersker. Der er god mulighed for faglig sparring om de problemer, der måtte være.

  Har haft meget lyst til både at bruge min erfaring og ekspertise på både offentlig og privat høreapparat-tilpasning, og har derfor været meget engageret i at starte op med Hørecenter Limfjord.

  Faglige aktiviteter iøvrigt
  Har været frivillig i Bolivia 4 gange af 3 ugers varighed og en enkelt gang i Peru.

  Gennem familie/venner som har ydet humanitært lægefagligt hjælpearbejde i Bolivia, hørte jeg om de problemer de bolivianske hørehæmmede kæmper med, hvilket gjorde et stort indtryk på mig.

  Fik skabt kontakt til ørelæge Marcelo Sandi, på Santa Barbara Hospitalet i Sucre. Derfor blev det så stor en succes. Jeg målte høreprøver og udleverede høreapparater fra morgen til aften på mit bærbare udstyr. Efterfølgende sendte jeg speciallavede ørepropper retur til Bolivia, som ørelægen kunne montere til høreapparatet, hvilket gjorde behandlingen optimal.

  GN resound, donerede høreapparaterne. Der blev samlet brugte høreapparater til formålet. Jeg gik 3 ugers betalt ferie af ørelægerne i Thisted/Nykøbing.

  I Bolivia er der ikke noget offentligt system som kan tilbyde gratis høreapparat og at købe privat er for dem helt uden for økonomisk rækkevidde. Den store glæde og taknemlighed de udviste er helt ubeskrivelig, og gjorde hele turen værd.

  Donate_fill.svg Tilskud

  Du har ret til tilskud, hvis du ikke har haft høreapparater før eller hvis du skal have fornyet dine høreapparater.

  Læs mere
  Search_fill.svg Find os

  Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

  Find os
  Diagnostics pos.svg Undersøgelser

  Det er vigtigt, at det er det rigtige høreapparat, der vælges. Det kræver en god undersøgelse, tid og samtale.

  Læs mere
  Alarm clock pos.svg Bestil tid

  Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

  Læs mere