rensning-v01.jpg

Tilpasning og justering

Tilpasning og justering af høreapparatet.

Moderne høreapparater har mange forskellige egenskaber og muligheder, og kan derfor indstilles/tilpasses specifikt til den enkelte person og det aktuelle høretab.

Som udgangspunkt for indstillingen af høreapparatet bruges hørekurven (audiogrammet).

Høreapparater bliver idag tilpasset via computer, der forbindes til apparaterne enten trådløst eller med ledninger.

Den aktuelle hørekurve bliver tastet ind i et computerprogram, tilhørende det valgte høreapparat, hvorefter computeren udregner, hvordan høreapparatet bør indstilles.

Når dette er sagt, er der dog en del brugere, der har behov for en anderledes og mere grundig og fintfølende tilpasning.

Ikke to menneskers høretab er ens – eller opleves ens. Der er udover høretabet andre faktorer, der kan betinge, at man vælger en specifik indstilling. Det kan være tinnitus, graden af lydoverfølsomhed eller simpelthen smag og behag af lydindtrykket. Det kan være meget forskel fra individ til individ.

Det er derfor meget vigtigt med en dialog mellem bruger og den der tilpasser høreapparatet.

Du vil opleve, at vi bruger tid på den individuelle tilpasning og giver dig en grundig information omkring håndtering, pleje og vedligeholdelse af dine nye høreapparater.

Vi indkalder dig til kontrol af høreapparat behandlingen ca. 3-4 uger efter udlevering, og du vil indenfor 4 år altid kunne kontakte Hørecenter Limfjord for finjustering af høreapparater.

Alarm clock pos.svg Bestil tid

Vi kan altid finde en tid til dig. Ring mandag - onsdag mellem 11-15 og fredag 9-12 på telefonnummer 96 19 01 00.

Læs mere
Newsletter_fill.svg Nyhedsbrev

Vi vil gerne sende dig en nyhedsmail, når der er god tilbud eller relevant information til lige præcis dig. Tilmeld dig her.

Læs mere
Search_fill.svg Find os

Du kan finde os i både Nykøbing og Thisted og har du brug for et kort, så du kan få et overblik, så klik her og se mere.

Find os
Information.svg Information

Vil du gerne vide mere om høretab og forskellige øresygdomme, så har vi lavet nogle forskellige artikler til dig.

Læs mere